QUI SOM

La nostra història

La nostra iniciativa va néixer de la participació dels socis fundadors en els camps de solidaritat, organitzats per l'ONG Setem, a la ciutat de Biera (Moçambic) durant els anys 2001, 2002 i 2003. En aquests viatges vam poder conviure, compartir i participar en les activitats de les organitzacions que ens acolliren. Aquestes associacions foren el Centre d'Acollida dels Santos Inocentes (orfenat en el barri d'Alto da Manga) i TRIMODER (ONG local del barri de Moabve).

Aquesta experiència no ens va deixar indiferents i una vegada tornats a les nostres vides rutinàries, vam decidir madurar la possibilitat de passar a l'acció. Les desigualtats entre la nostra forma de vida i la falta d'oportunitats de la gent que vam conèixer ens van fer prendre consciència que nosaltres podem fer alguna cosa per superar aquest desequilibri i ens vam associar com a Amizade, junts amb Moçambic.

La nostra intenció és arribar fins on podem en la conscienciació del nostre voltant de les causes i conseqüències d'aquest desequilibri i aportar el nostre gra de sorra perquè persones com les que vam conèixer tinguin més oportunitats de poder portar una vida digna i plena.

foto 1

La nostra missió
Facilitar l'educació a persones desfavorides per millorar les seves condicions de vida, fomentant la responsabilitat i la solidaritat.

La nostra visió
Ser una petita associació amb presència consolidada a Moçambic, en col.laboració amb altres entitats.

Els nostres valors
Honestedad: actuar amb trasparència amb tothom i en tots els sentits.

Rigor: aplicar criteris de professionalitat en el món de la cooperació.

Respecte: valorar como iguals a les persones que rebin l'ajuda.

Humiltat: ser conscients de l'abast de les nostres accions.

Alegria: sempre amb un somriure i pensament positiu.

Si vols formar part d'aquest gran projecte que és ajudar, clica aquí

Si vols conèixer les persones que formem Amizade, junts amb Moçambic, clica aquí

 
 
     Castellano                Português
 
 
 
Banner Fes-te soci 2

 
 
Banner Vull ser voluntari 2
 
 
 
Banner fotos