SENSIBILITZACIÓ

 

COMERÇ JUST

Venda de productes de comerç just

foto 1    P1020683

Aconseguir que més persones de la nostra societat entenguin la miportància i el poder que tenim els consumidors a l'hora de triar què, on i a qui comprem. De la nostra decisió depèn que les persones productores siguin explotades o tinguin els drets garatits.

Gràcies a la pressió que s’exerceix amb els productes de comerç just, s’està aconseguint canviar els hàbits socials, que moltes multinacionals respectin més els drets dels productors locals dels països pobres i que moltes persones entenguin que la situació de pobresa de molts països té a veure amb com i què consumim aquí.

 

NENS I ESCOLES

Anar a les escoles a parlar de la realitat de Moçambic i de la tasca d'Amizade-JAM

foto 25ec0b20eb5840d646176d6b0b612ccce

Fer que els nens i nenes entenguin com, en un món globalitzat, tot està interconectat i vinculat; i com això ens fa pensar en un món més just per a tots els països.

Conèixer les realitats culturals d’altres països fa que se senti de forma més propera les realitats que es viuen lluny de la nostra societat. Per explicar aquestes coses, fem servir un joc semblant a l’Oca al que anomemen “El Joc d’Amizade” (el joc de l’amistat).

 

 

FIRES I MERCATS SOLIDARIS

Sensibilitzar i particiapar en les campanyes de carrer organitzades amb la resta d’entitats solidàries i de cooperació dels municipis on treballem

foto 3     IMG_9903

La sensibilització i la participació són formes imprescindibles per canviar la realitat: a través dels petits gestos diaris es canvia la manera de pensar i de veure les coses.

Aquesta presència al carrer ens permet apropar a més persones la necessitat de pensar d’una manera global i de lluitar contra la desigualtat d’oportunitats només per néixer en un o altre país.

 

BUTLLETINS

butlletí

Cada trimestre enviem un butlletí a tots els nostres socis i simpatitzants.

Si vols veure els nostres butlletins, clica aquí.

 

 

Totes aquestes tasques les fem gràcies a les mans i l’energia desinteressada dels voluntaris i voluntàries!

Uneix-te! Dóna’ns un cop de mà i fem aquest món una miqueta més just!

Si vols fer-te voluntari, clica aquí.

 

Castellano

 

 
Banner Fes-te soci 2

 
 
 
Banner Vull ser voluntari 2
 
 
 
 
Banner fotos